Well, allright. Hmm, some people..

Efter en kamp på liv och död är jag nu mer aktiv än på länge på bloggen. Fast det kanske var lite grovt att börja på det viset. Det jag menade var enbart att jag haft lite skrivkramp då inget har varit direkt intressant att ta upp på bloggen, men nu har jag återfunnit idéerna! I detta inlägg ska jag ta upp tre olika saker, så det är bara att sätta igång!

- Har du cyklat hit?
Något som jag stört mig otroligt mycket det senaste året och kanske redan innan dess är strumporna! Jag syftar på tonåringarna (eller i huvudsak vem som helst) som går med strumpor instoppade i byxorna. Vad tänker de på? Vad är det snygga med det? Vad är det med bekväma med det? Vad är det naturliga med det? Det som är allra värst är folk som har vita InterSport-strumpor som är instoppade så de går långt upp på vaden. Helt otroligt fult! Detta inkluderar de tjejer som har sådana vita strumpor till leggings/tights. Usch! Även de som använder gummiband/toffsar nertill på sina byxor klassas i denna kategorin som betraktas som fjortisar, omogna eller inte klarar av att vara sticka ut genom att inte ha denna stil. Jag förstår inte problemet. Om man nu vill att byxbenen ska sitta intill benet - köp då mer figursydda byxor som sitter naturligt nertill. När ska det bli populärt med underkläderna utanpå de vanliga kläderna? Tidsfråga. Dra ner strumporna!
Själv tycker jag det är otroligt snyggt med chinos, där man kan skymta ett par färgglada strumpor under. Enkelt, naturligt och snyggt!

- Hälsa!
Häromdagen skulle min kära mamma ringa till en mer eller mindre okänd person, som dagen innan hade gjort helt fel och därmed orsakt problem för min mamma i hennes arbete. Därför hade min mor sökt efter mod att ringa och klaga på denna mannen och tipsa honom vad som borde skett samt vad som gäller. Det var bara det att när min mor verkligen laddade och skulle precis ringa, utbrister min pappa "hälsa honom!"...
Dock vet jag inte om min mamma blev mer avslappnad eller om hon ens hörde det.

- Ska det verkligen stå så här på den?!
På mitt jobb har vi en liten lekhörna med extra stora legobitar som är gigantiska om man jämnför med vanliga bitar. De är kanske 30 cm i bredd. Nu kan man undra varför jag reder ut detta, men såklart kommer det en liten *cat-ching* snart. 
   I onsdags när jag jobbade för fullt kom det fram en mamma till mig och frågade; "Ska det stå så här på den!?". Hon visade upp en legobit där det var klottrat ett ord på. Jag läste ordet och hade svårt att hålla mig för skratt, men jag svarade till slut "Nej, det ska det absolut inte stå. Jag har inte sett det innan faktiskt".
Det som stod på själva legobiten var ett ord på fem bokstäver, med början på "D", och ett vulgärare ord för massagestav...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Angående sockorna; jag säger bara FY vad fult det är! Har också gått och stört mig något enormt på detta men inte kommit mig för att skriva ett inlägg; smart där Povel!



Dildo-pusselbitar tycker jag ni ska satsa mer på! Och när kommer satsningen på sex-partyn för 4-årtingarna? Mc Donald´s kalas är definitivt ute!!!

Postat av: Lisa

SVEA-mössorna har härmed fått fjortis-stämpeln nr. 1 av oss!



Jag tror du skulle klara det bra, även utan utbildning Poov. Samarbetet med K låter som en bra idé .. har inte ni anställda någon förslagslåda för bra idéer?

2008-12-07 @ 00:13:19
URL: http://lisalaarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback