You think you're so damn special

Vet ni verkligen allt om mig? Vad bra, då kan du väl försöka att få alla rätt på detta quizet om mig. För vissa är det nog rätt lätt, men andra kan nog ha en del problem. Ni får försmak genom att jag ger er den första frågan här nedan. Lycka till!

   
 
Hur väl känner du Povel?
1) Har jag bott på något annat ställe än Ljungskile?
 Har aldrig bott i Ljungskile. Det är i Uddevalla jag hör hemma.
 Ja, jag bodde ett tag i Vänersborg. Men flyttade snabbt!
 Det stämmer! Bodde ett tag i Mölndal och sedan flyttade jag till Göteborg innan det bar av till Ljungskile.
 Innan jag bodde i Ljungskile var mitt hem i Mölndal
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Om det inte funkar att klicka sig till quizet är ovan, så kan ni testa här:
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811041809516509&a=1&

Bigger hole to fill

Jag vet inte hur det är för er, men för egen del har jag ett ständigt problem när det handlar om jeans. Jeans måste vara det absolut vanligaste plagget man kan sväva in sig om benen. Med det menar jag att man använder det rätt ofta och som kille har man inte hundratusentals jeans, i alla fall inte jag, som ligger och skräpar i något torkskåp. Istället satsar jag på att ha ett fåtal som jag kombinerar efter bästa förmåga. Jag är ingen "baggy-person", därför blir det mycket "tajta jeens" och det är nu jag närmar mig problemet. Det ska sägas att mina lår inte är så tunna som vissa emotionella personers ("emo:sars"), p.g.a. den träningsdosen jag växt upp med i tonåren. Med det i åtanke är jag inte den som släppar mig fram på stadens gator som en gammal dam, utan jag rör kraftigt med benen.
   Det har sina nackdelar. Det började med Cheap Monday-jeansen, två par, och återkommer med ett par tighta från Nudie plus ytterligare ett antal andra jeans. Problemet med samtliga jeans har varit att efter en längre tid har jeansen spruckit intill grenen. Vad ska man göra? Jag är inte den som fixar att laga ett så avancerat hål. Att fortsätta att använda de känns sisådär då det kanske inte är så väldans snyggt med ett hål där.

Jag vänder mig istället till mina trogna läsare och ber er komma på en bra lösning. Ska man förstärka jeansen redan när man köper de eller sätta någon slags lapp på?

När man var mindre hade man mindre problem då man oftast fick hål på knäna, eftersom man ramlade hela tiden på de. Det var enklare att gå med hål på knäna och också lättare att laga. Nej, tack för att chinosen har kommit så man har lite variation. Det känns dessutom mer luftigt! Fast nu när det blir kallare får man nog toppa chinosen med ett par långkalsonger under.

Needing to pee

Häromvecken stod jag vid en pissoar. Visst låter det romantiskt?
Själv kan jag inte påstå det, men hursomhelst. Jag stod där och gjorde det vi pojkar/män gör där, nämligen att lätta på trycket (för den som inte förstod det). Pissoaren var väldigt liten och man fick högst plats tre personer. Brevid mig stod en äldre man som verkade ha det jobbigt med att kissa.  
   Han kissade som om han försökte skicka morsesignaler med strålen. Det var inte att jag kollade, utan man hör det vid en pissoar. Jag tyckte väldigt synd om mannen och har tänkt på det i efterhand, "tänk om jag får sådana problem när jag blir äldre!?". Jag blev väldigt orolig, för det verkar inte vara roligt... Det är tidskrävande, kränkande och kanske gör ont?
   Samtidigt är det oerhört privat och verkligen inget man pratar om. Det är ju inget problem man önskar sig. Att söka hjälp är nog lite pinsamt och väl så privat, så vissa väljer nog att bara gå med problemen. Man vill ju ha en stråle som grabben här brevid, som knappast inte har några problem. Eller som Björn Gustafsson som väljer att "kissa hårt", eftersom han har så fullspäckat schema så han måste få det snabbt uträttat.

Fotnot: Det ska sägas, för att förtydliga, att jag INTE har några som helst problem med att kissa nu och jag vill verkligen inte ha det i framtiden heller.